Runde De Cartofi Dulci Cu Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rundele de cartofi dulci cu citrice. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 302 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Runde De Cartofi Dulci, Runde De Cartofi Dulci Din Sud-Vest, și Runde de cartofi dulci cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci spălați pe o foaie de copt; înțepați fiecare cartof cu o furculiță.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până aproape fraged.
Lăsați cartofii să se răcească la atingere.
Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase de 1/2". Aranjați feliile de cartofi într-un vas de copt ușor uns de 13" x 9" sau rotund 3-qt. caserola. Se acoperă cu jumătăți de pecan.
Combinați sucul de portocale și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică, amestecând bine. Aduceți amestecul de glazură la fierbere; se fierbe 1 minut sau până se îngroașă și se fierbe. Se amestecă pasta de fasole de vanilie.
Turnați sau lingurați glazura portocalie peste felii de cartofi dulci.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 până la 45 de minute sau până când glazura este îngroșată.
Notă de machiaj: după ce cartofii dulci copți s-au răcit, acoperiți și refrigerați până la 24 de ore. A doua zi, curățați și feliați cartofii și lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de coacere conform instrucțiunilor de mai sus.