Runda 2 - pita se îngrămădește cu sos picant de iaurt
Runda 2 - Pita Pile cu sos picant de iaurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Pentru $12.39 pe portie, această rețetă acoperă 86% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3825 calorii, 180g de proteine, și 208g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sosul fierbinte, coapsele de pui, orezul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Încercați Falafel în Pita cu sos de iaurt, Sandvișuri de Pita umplute cu năut cu sos de iaurt, și Veggie mini Burger Pita cu sos de iaurt de castravete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: aragaz lent
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Pentru sosul picant de iaurt: într-un castron mic, amestecați iaurtul împreună cu sosul fierbinte și menta. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Pentru pita: într-o oală mică la foc mic, combinați puiul și legumele rezervate și gătiți până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Așezați pitasul pe 2 farfurii. Completați fiecare cu puiul și legumele, romaina tocată și apoi stropiți cu iaurtul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Pentru sosul picant de iaurt: într-un castron mic, amestecați iaurtul împreună cu sosul fierbinte și menta. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Pentru pita: într-o oală mică la foc mic, combinați puiul și legumele rezervate și gătiți până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați pitasul pe 2 farfurii. Completați fiecare cu puiul și legumele, romaina tocată și apoi stropiți cu iaurtul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
6
Într-o pungă mare cu fermoar, amestecați făina, ardeiul, praful de usturoi și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați puiul și rumeniți pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce puiul se gătește, la un aragaz lent adăugați roșiile, ardeii și ceapa. Sus cu coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
10
În aceeași tigaie folosită pentru a rumeni puiul, adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Se toarnă deasupra puiului în aragazul lent. Gatiti la minim 4 ore sau pana cand puiul este extrem de fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
13
Într-un vas mediu, combinați 2 căni de apă, orezul, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, sucul de jumătate de lămâie și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Pentru a servi, lingurați orezul pe un platou adânc și puneți puiul și legumele spaniole deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
15
Garnisiți cu măslinele și strecurați peste zeama de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Aluat De Pâine De Porumb
16
Într-o pungă mare cu fermoar, amestecați făina, ardeiul, praful de usturoi și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
17
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
19
Adăugați puiul și rumeniți pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce puiul se gătește, la un aragaz lent adăugați roșiile, ardeii și ceapa. Sus cu coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
20
În aceeași tigaie folosită pentru a rumeni puiul, adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
21
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
22
Se toarnă deasupra puiului în aragazul lent. Gatiti la minim 4 ore sau pana cand puiul este extrem de fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
23
Într-un vas mediu, combinați 2 căni de apă, orezul, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, sucul de jumătate de lămâie și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
24
Pentru a servi, lingurați orezul pe un platou adânc și puneți puiul și legumele spaniole deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
25
Garnisiți cu măslinele și strecurați peste zeama de lămâie rămasă.