Runda 2 - pita se îngrămădește cu sos picant de iaurt
Runda 2 - Pita Pile cu sos picant de iaurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Pentru $12.39 pe portie, această rețetă acoperă 86% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3825 calorii, 180g de proteine, și 208g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sosul fierbinte, coapsele de pui, orezul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Încercați Falafel în Pita cu sos de iaurt, Sandvișuri de Pita umplute cu năut cu sos de iaurt, și Veggie mini Burger Pita cu sos de iaurt de castravete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: aragaz lent
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Pentru sosul picant de iaurt: într-un castron mic, amestecați iaurtul împreună cu sosul fierbinte și menta. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Pentru pita: într-o oală mică la foc mic, combinați puiul și legumele rezervate și gătiți până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați pitasul pe 2 farfurii. Completați fiecare cu puiul și legumele, romaina tocată și apoi stropiți cu iaurtul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Pentru sosul picant de iaurt: într-un castron mic, amestecați iaurtul împreună cu sosul fierbinte și menta. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Pentru pita: într-o oală mică la foc mic, combinați puiul și legumele rezervate și gătiți până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați pitasul pe 2 farfurii. Completați fiecare cu puiul și legumele, romaina tocată și apoi stropiți cu iaurtul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
6
Într-o pungă mare cu fermoar, amestecați făina, ardeiul, praful de usturoi și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați puiul și rumeniți pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce puiul se gătește, la un aragaz lent adăugați roșiile, ardeii și ceapa. Sus cu coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
10
În aceeași tigaie folosită pentru a rumeni puiul, adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se toarnă deasupra puiului în aragazul lent. Gatiti la minim 4 ore sau pana cand puiul este extrem de fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
13
Într-un vas mediu, combinați 2 căni de apă, orezul, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, sucul de jumătate de lămâie și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Pentru a servi, lingurați orezul pe un platou adânc și puneți puiul și legumele spaniole deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
15
Garnisiți cu măslinele și strecurați peste zeama de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Aluat De Pâine De Porumb
16
Într-o pungă mare cu fermoar, amestecați făina, ardeiul, praful de usturoi și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
17
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
19
Adăugați puiul și rumeniți pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce puiul se gătește, la un aragaz lent adăugați roșiile, ardeii și ceapa. Sus cu coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
20
În aceeași tigaie folosită pentru a rumeni puiul, adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
22
Se toarnă deasupra puiului în aragazul lent. Gatiti la minim 4 ore sau pana cand puiul este extrem de fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
23
Într-un vas mediu, combinați 2 căni de apă, orezul, fulgii de ardei roșu, coaja de lămâie, sucul de jumătate de lămâie și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
24
Pentru a servi, lingurați orezul pe un platou adânc și puneți puiul și legumele spaniole deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
25
Garnisiți cu măslinele și strecurați peste zeama de lămâie rămasă.