Runda 2-Parmezan De Porc
Runda 2-parmezanul de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 667 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos de roșii, ulei de măsline, usturoi și condimente. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Squash & parmezan mini quiches fără crustă și aperitive rotunde, Paste rotunde și rotunde, și Parmezan De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți uleiul de măsline, într-o cratiță mică la foc mic și adăugați usturoiul, condimentul Italian și sarea și piperul. Gatiti 1 minut, apoi amestecati sosul de rosii si aduceti la foc mic. Opriți focul și amestecați busuiocul.
Scoateți carnea de porc din os și feliați-o în fâșii mari.
Puneți un strat de sos de roșii pe fiecare rulou și acoperiți cu carne de porc feliată. Acoperiți fiecare cu mai mult sos de roșii, presărați uniform cu parmezan, apoi acoperiți cu mozzarella.
Puneți-le pe o tigaie și fierbeți până când brânza clocotește și cotletul de porc este încălzit, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți din broiler, aranjați pe farfurii de servire și serviți.