Runda 2-Chiftele Submarine

Runda 2-Chiftele Submarine
Rețeta runda 2-Subs chiftele pot fi făcute în aproximativ 55 de minute. Acest fel principal are 919 calorii, 59G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,55 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită maioneză, frunze proaspăt de busuioc, sub rulouri și parmezan. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încearcă Chiftele Subs, Chiftele Subs, și Chiftele Subs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru chiftele, într-un castron mare amestecați toate ingredientele (inclusiv carnea de vită), cu excepția uleiului de canola, sos de roșii și mozzarella, până se combină bine. Folosind mâinile umede, formați bucăți de nuc în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare și prăjiți chiftelele până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Feliați rulourile pe jumătate pe lungime și puneți-le pe o foaie de copt. Completați fiecare jumătate cu 1/4 cană din sosul de roșii, 4 chiftele și puțină brânză mozzarella. Se introduce la cuptor și se coace 10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Transferați într-un platou de servire și serviți.
1
Într-o oală medie, adăugați uleiul și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți încă 15 minute.
4
Împărțiți carnea de vită măcinată și rezervați 1/2 lire pentru rețeta rotundă 2, Subs de chiftele. Se modelează în 4 chiftele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Așezați într-o tigaie care a fost pulverizată cu spray de gătit antiaderent peste mediu-înalt și gătiți chiftelele 3 minute pe fiecare parte. În ultimul minut de gătit, acoperiți chiftelele de carne cu brânză, astfel încât să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, smântâna și maioneza și întindeți jumătate pe chiflele de hamburger și rezervați restul pentru un sos de scufundare pentru cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Ardei ArbolArdei Arbol
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați burgerii pe chifle și acoperiți cu salată și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista