Dacă vrei să adaugi mai multe rețete pescatariene în cutia ta de rețete, Runda 2: Cartofi gratinați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 4 porții. O porție conține 1330 de calorii , 49 g de proteine și 89 g de grăsimi . Pentru 4,47 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Paște . Mergi la magazin și cumpără maioneză, cartofi Russet, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este adusă de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 de minute . Cu un scor spoonacular de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Cartofii gratinați cu aromă de cimbru , Cartofii umpluți la cuptor (Cartofi Tandoori) și Cartofii Brabant la cuptor .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
2
Într-o oală mică, încălziți laptele și untul cu sare și piper, după gust, la foc mic. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3
Așezați cartofii feliați într-o tavă de plăcintă de 23 cm sau într-un vas de cartofi cu scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Adăugați laptele fierbinte și untul. Presărați cu brânză și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
6
Puneți o tavă de copt în cuptor pentru a o preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
7
Folosind accesoriul de feliere de pe un robot de bucătărie sau un cuțit, feliați cartofii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Puneți 1/3 din cartofii tăiați felii într-un recipient cu apă rece și păstrați-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
9
Puneți restul de 2/3 din cartofi într-un bol mare cu 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper după gust și amestecați pentru a acoperi cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
10
Scoateți tava de copt din cuptor și pulverizați-o cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
11
Transferați cartofii pe tava de copt și coaceți timp de 10 minute, întoarceți fiecare chips și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
12
Într-o oală medie, încălziți 3 căni de ulei de canola la 175 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
13
Într-un bol mare, combinați ingredientele uscate rămase, cu excepția 1/2 cană de făină, și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
14
Încorporați apa minerală cu telul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Puneți restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie sau o tavă de plăcintă și condimentați cu sare și piper. Treceți tilapia prin făină, scuturați excesul, apoi înmuiați-o în aluat. Puneți cu grijă peștele în aluat în uleiul încins. Lucrând în tranșe, pentru a nu aglomera oala, prăjiți timp de 6 minute, până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
Tilapia
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
16
Scoateți fileurile pe o farfurie termorezistentă, tapetată cu prosoape de hârtie sau într-o pungă de hârtie maro. Repetați cu fileurile rămase. În timp ce prăjiți tilapia rămasă, păstrați fileurile fierte la cald într-un cuptor preîncălzit la 120 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
17
Se servește imediat cu cartofi prăjiți și sos tartar alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Sos De Curcan, încălzit
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mic și amestecați până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)