Runda 2-Carne de vită și varză se amestecă prăji

Runda 2-Carne de vită și varză se amestecă prăji ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 785 calorii, 74G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți usturoi, varză, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și varză într-o oală (ușor + Paleo ) , și Carne de vită și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 24 de frigarui de bambus, înmuiate în apă 20 de minute
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mare.
Aruncați fâșiile de vită și marinata cu amidonul de porumb.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți 2 minute.
Adăugați carnea de vită și marinata și gătiți 2 minute.
Adăugați varza și gătiți până când varza s-a înmuiat și carnea de vită este gătită, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se servește deasupra orezului.
Garnisiți cu scallions tocate.
Feliați carnea de vită împotriva bobului în fâșii late de 1/2 inci și așezați-o într-o pungă mare resigilabilă. Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie, zahărul brun, usturoiul și ghimbirul.
Se toarnă marinata în pungă peste carnea de vită. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi complet.
Așezați punga într-un castron mare și puneți-o la frigider pentru a marina cel puțin 1 oră sau atâta timp cât peste noapte.
Pentru a servi: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Filetați 24 din fâșiile de vită pe frigarui. Ungeți porțile grătarului și așezați carnea de vită pe grătar. Dacă doriți, rezervați fâșiile de vită rămase și marinada pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Carne de vită și varză se amestecă. Gatiti frigaruile 2-3 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe foc, se așază pe un platou de servire și se presară cu scallions.