Runda 2-Carne de bere și ceapă

Runda 2-Carne de bere și ceapă
Runda 2-Ale și ceapa fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 873 calorii, 48G de proteine, și 51G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de hamburger, ceapă, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Ceapă Franceză, Carne De Ceapă Franceză, și Fleică BBQ cu cartofi Creme Fraiche, mazăre unt brun cu eșalotă și inele de ceapa rosie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată cu toate ingredientele, cu excepția a 2 linguri de ketchup. Formați carnea de vită măcinată într-o formă de pâine pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Periați partea superioară și părțile laterale cu ketchupul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
4
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță medie adăugați 1/2 cană apă, bere, zahăr brun și ceapă roșie. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Se fierbe, amestecând ocazional aproximativ 1 oră sau până când amestecul s-a îngroșat și s-a redus la aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată, berea și condimentul la grătar până se încorporează bine. Rezervați jumătate din amestec pentru rețeta rotundă de carne 2. Formați carnea de vită rămasă în 4 porții egale și aplatizați fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați 2 linguri de brânză în centrul fiecăruia și înfășurați marginile în jurul brânzei pentru a forma o bilă. Aplatizați fiecare minge în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Așezați pe platou și acoperiți. Refrigerați dacă nu gătiți imediat.
4
Configurați grătarul sau tigaia interioară pentru gătit direct la foc mediu-mare. Când sunteți gata să începeți grătarul, ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați chiftelele pe grătarul cu ulei fierbinte și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți peste salată pe chifle prăjite acoperite cu compot de ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
CompotCompot
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista