Runda 2: Cajun Orez Murdar

Runda 2: Cajun Orez Murdar
Rundă 2: Cajun orez murdar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 8,84 USD pe porție. O porție conține 2342 calorii, 110g de proteine, și 59G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sare și piper, condimente cajun, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați Cajun Orez Murdar, Cajun Orez Murdar, și A la Cajun orez murdar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați fulgii de ardei roșu și lăsați-l să se infuzeze în ulei timp de 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Subţire-Subţire-
3
Adăugați orezul alb rămas, fileul de somn sub formă de fulgi, legumele sotate, condimentul Cajun și boabele de rinichi. Se amestecă pentru a combina și a găti până când amestecul este încălzit, aproximativ 3 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orez AlbOrez Alb
4
Transferați pe un platou de servire și serviți.
5
Într-o oală mare, aduceți 5 1/4 căni de apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați orezul, reduceți focul la minim și fierbeți până când orezul a absorbit toată apa și este ușor și pufos, aproximativ 15 până la 20 de minute. Rezervați 3 căni de orez fiert pentru runda 2 rețetă: orez murdar Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Transferați orezul într-un bol de servire și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se adaugă țelina, ardeiul verde, ceapa, usturoiul și se condimentează cu sare, piper și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se sotează până se înmoaie ușor aproximativ 5 minute.
11
Adăugați sucul proaspăt de lămâie și pătrunjelul tocat și gătiți încă un minut. Rezervați 1 cană de legume sotate pentru runda 2 rețetă: orez murdar Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12
Transferați legumele într-un bol de servire și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
În timp ce legumele se sotează, încălziți o tigaie din fontă sau o tavă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Ungeți somnul cu uleiul de canola rămas și apoi presărați ambele părți cu condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
SomnSomn
15
Așezați somnul în tigaia fierbinte și gătiți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Aranjați somnul pe un platou de servire și serviți cu orez și legume sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
SomnSomn
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este D ' Alfonso-Curran Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateNormal
Gata În9 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
BucătăriiCajuncreol
Revista