Rum Stafide Budinca De Orez

Rum Stafide Budinca De Orez
Rum stafide Budinca de orez este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, ROM, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rum-Stafide Budinca De Orez, Rum-Stafide Budinca De Orez, și Rum Stafide Budinca De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați stafidele și romul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați orezul și sarea cu 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie din oțel inoxidabil cu fund greu. Aduceți-l la fierbere, amestecați o dată și fierbeți, acoperit, la cel mai mic foc timp de 8 până la 9 minute, până când cea mai mare parte a apei este absorbită. (Dacă aragazul dvs. este foarte fierbinte, trageți tigaia la jumătatea arzătorului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă 4 căni de jumătate și jumătate și zahăr și se aduce la fierbere. Simmer neacoperit timp de 25 de minute, până când orezul este foarte moale. Se amestecă des, în special spre sfârșit. Amestecați încet oul bătut și continuați să gătiți timp de 1 minut. De pe foc, adăugați ceașca rămasă de jumătate și jumătate, vanilia și stafidele cu orice rom rămas. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Se toarnă într-un castron și se pune o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți cald sau răcit.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista