Rum stafide Budinca de orez este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, ROM, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rum-Stafide Budinca De Orez, Rum-Stafide Budinca De Orez, și Rum Stafide Budinca De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați stafidele și romul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați orezul și sarea cu 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie din oțel inoxidabil cu fund greu. Aduceți-l la fierbere, amestecați o dată și fierbeți, acoperit, la cel mai mic foc timp de 8 până la 9 minute, până când cea mai mare parte a apei este absorbită. (Dacă aragazul dvs. este foarte fierbinte, trageți tigaia la jumătatea arzătorului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă 4 căni de jumătate și jumătate și zahăr și se aduce la fierbere. Simmer neacoperit timp de 25 de minute, până când orezul este foarte moale. Se amestecă des, în special spre sfârșit. Amestecați încet oul bătut și continuați să gătiți timp de 1 minut. De pe foc, adăugați ceașca rămasă de jumătate și jumătate, vanilia și stafidele cu orice rom rămas. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Miere De Citrice
5
Se toarnă într-un castron și se pune o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii pentru a preveni formarea unei piele.