Rulă de prăjitură cu dovleac-toffee
Rula de tort cu dovleac și caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți per porție. Dacă aveți sare, zahăr de cofetarie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort Pumpkin Toffee Poke, Pumpkin Toffee Dump Cake și Pumpkin Toffee Dump Cake.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt cu hartie cerata; se unge hartia si se da deoparte.
Într-un castron mare, bate gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adaugati treptat zaharurile, batand la viteza mare pana se ingroasa. Se bate dovleacul. Cerneți de două ori făina, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul și sarea; se adauga treptat in amestecul de galbenusuri si se amesteca bine.
Cu bătători curate, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se pliază treptat în aluat.
Se întinde în tava pregătită.
Coaceți la 350° timp de 15-18 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute. Se răstoarnă pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Scoateți ușor hârtia cerată.
Rulați prăjitura în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un grătar.
Pentru umplutură, într-o cratiță mică, se presară gelatină peste rom; se lasa sa stea 1 minut.
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mare, bate smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr de cofetarie; bate până se formează vârfuri tari. Încorporați amestecul de rom și 1/3 cană de biți de caramel.
Desfaceți prăjitura; stropiți cu 1/4 cană de biți de caramel.
Întindeți umplutura peste tort până la 1/2 inch de margini.
Puneți cu cusătura în jos pe un platou de servire. Pudrați cu zahăr de cofetari suplimentar.
Stropiți cu sirop de caramel; stropiți cu bucățile de caramel rămase. Se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Roll Cake funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.