Rulourile de cină perfecte ale lui Angie
Angie ' s Perfect Cina Rolls este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte cald, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Rulouri Perfecte Pentru Cină, Rulouri Perfecte Pentru Cină, și Rulouri Perfecte Pentru Cină În Semilună.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un bol mare de amestecare și se presară drojdie pe suprafață. Se lasă să se odihnească timp de 5 minute. Bateți zahărul, ouăle, 1/2 cană de unt și sarea; amestecați bine. Amestecați treptat făina pentru a face un aluat moale. Acoperiți vasul și puneți-l într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul, acoperiți vasul și lăsați să crească din nou. Repetați acest pas încă de două ori.
Rupeți bucățile de aluat de 2 până la 3 inci, rotiți ușor în formă rotundă și puneți-le în vasul de copt pregătit, atingând marginile. Repetați pentru a face 36 de bile de aluat. Acoperiți și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când blaturile devin maro auriu, 10 până la 15 minute. Când rulourile au terminat de copt, stropiți untul topit deasupra și serviți cald.