Rulouri Ușoare De Scorțișoară Fără Lactate
Rulourile ușoare de scorțișoară fără lactate sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 11. Această rețetă este plăcută de 455 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ou, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan), 5 minute Valentine ' s Apple Cinnamon Rolls (fără gluten, lactate și ouă), și Rulouri Rapide Și Ușoare De Scorțișoară Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte 1/2 cană de făină. Într-un castron mare, aruncați 2-1/4 căni de făină, zahărul, sarea și drojdia împreună până se dispersează uniform.
Încălziți apa, alternativa de lapte și margarina împreună în cuptorul cu microunde până când amestecul este foarte cald, dar nu prea fierbinte pentru a atinge, aproximativ 125-130 F. Se amestecă amestecul de margarină în amestecul de făină.
Adăugați oul și doar suficientă făină rezervată pentru a face un aluat moale. Aluatul va fi gata atunci când se îndepărtează ușor de partea laterală a bolului și are o consistență elastică.Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul timp de aproximativ 3 până la 5 minute.
Puneți-l într-un vas ușor uns și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.După 10 minute, rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 cm 8 inch.
Întindeți margarina înmuiată deasupra.
Se amestecă scorțișoara și zahărul și se presară peste margarină.
Rulați bine aluatul și tăiați-l în 11 bucăți uniforme și puneți-l într-o tigaie rotundă de 9 inci ușor unsă sau într-un vas de plăcintă.Acoperiți ușor rulourile cu folie de aluminiu și lăsați să se ridice într-un loc cald, fără curenți, timp de 60 și 90 de minute.După ce rulourile s-au dublat în dimensiune, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Acoperiți rulourile cu folie de aluminiu după 15 minute pentru a evita rumenirea puternică, dacă preferați.
Bateți ingredientele glazurii împreună într-un castron mediu.Topiți rulourile de scorțișoară cu glazură chiar înainte de servire.