Rulouri Proaspete De Cambulă

Rulouri Proaspete De Cambulă
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Dacă $1.94 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile proaspete de cambulă ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, lapte, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Esențial În Fiecare Zi : Rulouri De Flounder Și Spanac, Rulouri de Flounder cu roșii Cherry și spanac, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați ingredientele sosului de castraveți. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați fileurile de pește în 12 bucăți de servire. În placa de plăcintă sau tigaie superficială, amestecați laptele și oul. Într-o altă farfurie de plăcintă sau tigaie superficială, amestecați firimiturile de pâine și sarea. Înmuiați fileurile în amestec de lapte; se rulează în pesmet. Scuturați excesul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
File De PeșteFile De Pește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de peste in ulei 10-12 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți untul topit pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați părțile tăiate în tigaie; gatiti aproximativ 3 minute sau pana se prajeste.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați chiflele pe farfurii; umpleți fiecare cu file de pește și aproximativ 3 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se servește cu felii de lămâie și mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista