Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan
Caramel - Pecan Sticky Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 251 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte foarte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 238 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan, Rulouri lipicioase Caramel-Pecan (mai ușoare ), și Rulouri Lipicioase De Scorțișoară Cu Caramel Pecan.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de făină, 1/3 cană zahăr granulat, sarea și drojdia într-un castron mare.
Adăugați lapte cald, 1/3 cană de unt și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bateți la viteză medie 1 minut, răzuind vasul frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Încălziți 1 cană de zahăr brun și 1/2 cană de unt până la fierbere într-o cratiță de 2 litri, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă siropul de porumb.
Se toarnă în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Se presară cu jumătăți de pecan.
Punch jos aluat. Aplatizați cu mâinile sau sucitorul în dreptunghiular, 15x10 inci, pe o suprafață ușor făinată.
Se întinde cu 2 linguri de unt.
Se amestecă pecanele tocate, 1/4 cană zahăr granulat și scorțișoara; se presară uniform peste unt.
Rotiți dreptunghiul strâns, începând cu partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Întindeți și formați până la uniformizare.
Tăiați rola în cincisprezece felii de 1 inch.
Așezați ușor în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până se dublează.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți imediat cu capul în jos pe tava rezistentă la căldură sau pe placa de servire.
Lăsați să stea 1 minut, astfel încât caramelul să stropească peste rulouri; scoateți tigaia.