Caramel - Pecan Sticky Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 251 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte foarte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 238 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan, Rulouri lipicioase Caramel-Pecan (mai ușoare ), și Rulouri Lipicioase De Scorțișoară Cu Caramel Pecan.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 2 căni de făină, 1/3 cană zahăr granulat, sarea și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați lapte cald, 1/3 cană de unt și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bateți la viteză medie 1 minut, răzuind vasul frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți 1 cană de zahăr brun și 1/2 cană de unt până la fierbere într-o cratiță de 2 litri, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se toarnă în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se presară cu jumătăți de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
8
Punch jos aluat. Aplatizați cu mâinile sau sucitorul în dreptunghiular, 15x10 inci, pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
9
Se întinde cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
10
Se amestecă pecanele tocate, 1/4 cană zahăr granulat și scorțișoara; se presară uniform peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bucăți De Pecan
Scorțișoară
Unt
11
Rotiți dreptunghiul strâns, începând cu partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Întindeți și formați până la uniformizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
12
Tăiați rola în cincisprezece felii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
13
Așezați ușor în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Cuptor termic 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți imediat cu capul în jos pe tava rezistentă la căldură sau pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Lăsați să stea 1 minut, astfel încât caramelul să stropească peste rulouri; scoateți tigaia.