Rulouri japoneze de vită și Scallion
Carne de vită japoneză și Scallion role ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 259 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, ulei vegetal, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Vită La Grătar Cu Sos De Soia Scallion, Bol Japonez De Orez Cu Pui-Scallion, și Cartofi dulci Japonezi prăjiți cu unt de Scallion.
Instrucțiuni
Blanch scallions într-o oală defierbere apă sărată 45 de secunde, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Transferați scallions pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca.
Tăiați friptura de flanc cu bobul ținând un cuțit mare la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat în felii de 12 (1/8-inch grosime) (1 1/2 până la 2 inci lățime). Aranjați felii la o distanță de 1 inch pe o foaie de hârtie pergament sau folie de plastic foarte ușor unsă, apoi acoperiți cu o altă foaie de pergament sau folie de plastic foarte ușor unsă (partea unsă în jos) și lăsați felii cu partea plată a cărnii până la aproximativ 1/16 inch grosime.
Aranjați 3 felii de carne de vită una lângă alta pe o foaie proaspătă de folie de plastic, suprapunându-se ușor felii pentru a forma un pătrat de 6 inci cu capete scurte de felii cele mai apropiate de dvs.
Presărați ușor pătratul cu un vârf de sare, apoi așezați 3 scallions (cu câteva părți albe la ambele capete) peste felii la capătul cel mai apropiat de dvs. și înfășurați bine carnea în jurul scallions pentru a forma un buștean, folosind folie de plastic ca ajutor. Legați bușteanul cu sfoară de bucătărie la capete și unde feliile de carne se suprapun. Faceți încă 3 rulouri negimaki în același mod.
Amestecați sake, mirin, sos de soia și zahăr într-un castron mic până când zahărul este dizolvat.
Puneți rulourile într-un vas mic de copt și turnați marinada peste ele, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați, acoperit lejer cu folie de plastic, întorcându-vă ocazional, 15 minute.
Încălziți o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până la fierbinte, 1 până la 2 minute. În timp ce tigaia se încălzește, ridicați rulourile din marinată, lăsând excesul să se scurgă și uscați-l. (Salvați marinada.)
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi fundul, apoi gătiți rulourile, rotind cu clești, până se rumenesc bine pe toate părțile, 4 până la 5 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați rolele pe placa de tăiere.
Adăugați marinada în tigaie și fierbeți până când este ușor siropoasă, 1 până la 2 minute, apoi scoateți-o de pe foc.
Tăiați și aruncați șirurile, apoi tăiați fiecare rolă transversal în 6 felii.
Se toarnă sosul într-un vas de servire superficial și se aranjează negimaki în sos.
* Disponibil pe piețele asiatice, unele supermarketuri și Uwajimaya (800-889-192
* Negimaki poate fi rulat și legat (dar nu marinat sau gătit) cu 4 ore înainte și răcit, învelit în folie de plastic.