Rulouri Italiene De Vită
Rețeta rulourilor italiene de vită este gata în aproximativ 48 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă, pătrunjel cu frunze plate, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Carne de vită italiană pe rulouri, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din fripturi.
Așezați fripturile între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați șunca și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Întindeți amestecul de șuncă uniform peste fripturi, lăsând o margine de 1/2 inch pe fiecare.
Rulați fiecare friptură, moda jellyroll, începând de la partea scurtă; fixați cu sfoară grea.
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu până se încălzește; se adaugă ceapa și se sotează 3 minute.
Adăugați rulouri de vită; gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
Adăugați bulion de roșii, vin și carne de vită. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 până la 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Scoateți rulourile în farfurii calde; lingură amestec de sos de roșii peste rulouri.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto