Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune

Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune
Această rețetă face 8 porții cu 263 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, zahăr brun auriu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Nut dovleac Sticky Rolls cu King ' s Hawaiian Cina Rolls # KHHolidayRollCall, Rulouri Lipicioase Cu Caramel Ușor, și Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați alunele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor până când sunt parfumate și aurii ușoare, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor și răciți. Se toacă fin nucile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Ungeți ușor un vas de sticlă sau ceramică cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă CeramicăFormă De Plăcintă Ceramică
6
Așezați 2 1/2 linguri de unt într-o cratiță mică și amestecați la foc mediu până se topește. Se amestecă 1/4 cană zahăr brun, agave și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă amestecul de unt și zahăr în vasul de plăcintă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
8
Presărați 1/3 cană de alune prăjite uniform peste siropul din vas și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
9
Amestecați restul de 1/4 cană de zahăr brun, scorțișoară și nucșoară într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Desfaceți ușor aluatul de rulou semilună pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și apăsați ferm și ciupiți perforațiile împreună pentru a face o bucată solidă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tuburi (8 Uncii Fiecare) De Aluat Pentru Rulada De Semilună La Frigider2 Tuburi (8 Uncii Fiecare) De Aluat Pentru Rulada De Semilună La Frigider
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
11
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 pe 9 inci folosind un sucitor ușor aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
12
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat până la 1/2 inci de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
13
Presărați restul de 1/3 cană de alune deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
14
Începând de la o parte scurtă, rotiți aluatul în stil rulou de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
15
Tăiați ruloul transversal în 8 până la 10 runde, fiecare cu o lățime de aproximativ 1 inch, folosind un cuțit ascuțit. Aranjați rundele, tăiate cu fața în jos, deasupra siropului din vasul de plăcintă, cu 6 în jurul marginilor vasului și 2 în centru. Prindeți capetele deschise împreună cu vârfurile degetelor pentru a preveni dezlegarea rulourilor. Acoperiți și răciți. Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
16
Coaceți rulourile până se rumenesc adânc deasupra și sucurile se rumenesc și clocotesc în jurul marginilor vasului, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Scoateți din cuptor și lăsați rulourile să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Așezați un platou deasupra vasului de plăcintă și rulourile inversate pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
19
Presărați ușor rulourile cu fulgii de sare de mare. Răciți rulourile timp de 10 până la 20 de minute și serviți cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista