Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune
Această rețetă face 8 porții cu 263 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, zahăr brun auriu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Nut dovleac Sticky Rolls cu King ' s Hawaiian Cina Rolls # KHHolidayRollCall, Rulouri Lipicioase Cu Caramel Ușor, și Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Așezați alunele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor până când sunt parfumate și aurii ușoare, 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți. Se toacă fin nucile și se lasă deoparte.
Ungeți ușor un vas de sticlă sau ceramică cu diametrul de 9 inci.
Așezați 2 1/2 linguri de unt într-o cratiță mică și amestecați la foc mediu până se topește. Se amestecă 1/4 cană zahăr brun, agave și suc de lămâie.
Se toarnă amestecul de unt și zahăr în vasul de plăcintă pregătit.
Presărați 1/3 cană de alune prăjite uniform peste siropul din vas și dați deoparte.
Amestecați restul de 1/4 cană de zahăr brun, scorțișoară și nucșoară într-un bol mic.
Desfaceți ușor aluatul de rulou semilună pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și apăsați ferm și ciupiți perforațiile împreună pentru a face o bucată solidă de aluat.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 pe 9 inci folosind un sucitor ușor aromat.
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat până la 1/2 inci de margini.
Presărați restul de 1/3 cană de alune deasupra.
Începând de la o parte scurtă, rotiți aluatul în stil rulou de jeleu.
Tăiați ruloul transversal în 8 până la 10 runde, fiecare cu o lățime de aproximativ 1 inch, folosind un cuțit ascuțit. Aranjați rundele, tăiate cu fața în jos, deasupra siropului din vasul de plăcintă, cu 6 în jurul marginilor vasului și 2 în centru. Prindeți capetele deschise împreună cu vârfurile degetelor pentru a preveni dezlegarea rulourilor. Acoperiți și răciți. Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Coaceți rulourile până se rumenesc adânc deasupra și sucurile se rumenesc și clocotesc în jurul marginilor vasului, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați rulourile să stea 1 minut.
Așezați un platou deasupra vasului de plăcintă și rulourile inversate pe platou.
Presărați ușor rulourile cu fulgii de sare de mare. Răciți rulourile timp de 10 până la 20 de minute și serviți cât sunt încă calde.