Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruyulincormorre

Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruyulincormorre
Rulourile de vițel umplute cu spanac și Gruyul fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 5,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 490 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați gruyincrumrore, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Umpluta Cu Spanac Si Gruyeumercroyre, Vinete umplute cu vițel și spanac, și Rulouri De Pui Umplute Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pasta de hamsii în 4 linguri de unt într-un castron până se combină. Lăsați ușor cotletele la puțin mai puțin de 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor. Cotletele se usucă și se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se întinde 1 1/2 linguriță de unt de hamsie deasupra fiecărei cotlete. (Veți avea puțin unt rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
HamsiiHamsii
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
2
Presărați 1/4 cană de brânză peste untul de hamsii, lăsând o margine de 1/4 inch, apoi aranjați frunzele de spanac, suprapuse în 1 strat, pentru a acoperi cotletele. Lucrând cu 1 cotlet la un moment dat, aranjați cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. și înfășurați bine, apoi fixați-o cu un cules de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
HamsiiHamsii
UntUnt
BrânzăBrânză
RolaRola
3
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pat role uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotează vițel de la calibru, întorcându-se ocazional, până devine auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați tigaia în cuptor și coaceți vițelul până când este gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați vițelul cu clești într-un platou (tigaie de rezervă) și păstrați-l cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
8
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură, apoi se adaugă vin și se degajează tigaia fierbând (pe plită) la foc mare, răzuind bucăți maro, până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc, apoi se adaugă orice sucuri acumulate pe platou și se învârte în restul de 2 linguri de unt (nu rămâne untul de hamsii). Gatiti la foc mic pana se incorporeaza. Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HamsiiHamsii
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
1
Untul de hamsie poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Se înmoaie înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UntUnt
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista