Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruyulincormorre
Rulourile de vițel umplute cu spanac și Gruyul fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 5,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 490 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați gruyincrumrore, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Umpluta Cu Spanac Si Gruyeumercroyre, Vinete umplute cu vițel și spanac, și Rulouri De Pui Umplute Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pasta de hamsii în 4 linguri de unt într-un castron până se combină. Lăsați ușor cotletele la puțin mai puțin de 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor. Cotletele se usucă și se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se întinde 1 1/2 linguriță de unt de hamsie deasupra fiecărei cotlete. (Veți avea puțin unt rămas.)
Presărați 1/4 cană de brânză peste untul de hamsii, lăsând o margine de 1/4 inch, apoi aranjați frunzele de spanac, suprapuse în 1 strat, pentru a acoperi cotletele. Lucrând cu 1 cotlet la un moment dat, aranjați cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. și înfășurați bine, apoi fixați-o cu un cules de lemn.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotează vițel de la calibru, întorcându-se ocazional, până devine auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți vițelul până când este gătit, aproximativ 5 minute.
Transferați vițelul cu clești într-un platou (tigaie de rezervă) și păstrați-l cald, acoperit.
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură, apoi se adaugă vin și se degajează tigaia fierbând (pe plită) la foc mare, răzuind bucăți maro, până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă orice sucuri acumulate pe platou și se învârte în restul de 2 linguri de unt (nu rămâne untul de hamsii). Gatiti la foc mic pana se incorporeaza. Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Untul de hamsie poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Se înmoaie înainte de utilizare.