Rulouri de vară de curcan, slănină și Avocado
Rulourile de vară de curcan, slănină și Avocado sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână avocado, curcan dintr-un piept de curcan, busuioc obișnuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de vară cu creveți și Avocado, Rulouri De Vară De Curcan Cu Sos De Arahide De Coriandru, și Rulouri De Ouă De Avocado Din Turcia Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați un înveliș de hârtie de orez în apă caldă timp de câteva secunde-doar până când este flexibil.
Așezați-vă pe farfurie și lăsați să stea 10 până la 15 secunde, astfel încât apa să se înmoaie.
Puneți o șesime din umpluturi pe treimea inferioară a ambalajului, începând cu salata verde.
Ridicați marginea umplută în sus și peste umpluturi și continuați să o rulați departe de dvs., introducând umpluturile ferm, dar ușor și pliabile în lateral. (Întinderea învelișului în timp ce rulați ajută.) Repetați cu ingredientele rămase.