Rulouri De Varză Vegane

Rulouri De Varză Vegane
Rulourile de varză vegane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 691 calorii, 41G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri De Varză [Vegan], Rulouri De Varză Derulate Vegane, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă și adăugați ceapa și un vârf de bicarbonat de sodiu. Gatiti pana se inmoaie ceapa, aproximativ 3-5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați toate ingredientele sosului rămase, cu excepția stafidelor, reduceți focul la minim și acoperiți. Gatiti cel putin 30 de minute in timp ce pregatiti frunzele de varza si umplutura. Umpleți o tigaie mare adâncă cu suficientă apă pentru a acoperi o varză și aduceți-o la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați toate frunzele exterioare rupte sau zdrențuite din varză. Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia într-un unghi în jurul miezului și îndepărtați cât mai mult din el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți miezul de varză-ajungeți în apa clocotită și gătiți până când frunzele se înmoaie și încep să se elibereze de varză; puteți folosi o furculiță sau clești pentru a slăbi frunzele dacă se blochează, dar aveți grijă să nu le rupeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți fiecare frunză și repetați până când aveți 10-12 frunze întregi de varză. (Am citit, de asemenea, că puteți îngheța varza peste noapte și lăsați-o să se dezghețe a doua zi; frunzele se vor înmuia la fel ca după fierbere. Nu am încercat asta, totuși.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Așezați frunzele și capul de varză rămas într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece. Se taie bine varza rămasă pe cap și se adaugă la sos împreună cu stafidele. Păstrați sosul acoperit și continuați să gătiți la foarte scăzut. Într-un castron mediu, amestecați lintea și toate ingredientele rămase, adăugând sare și piper după gust. Uscați ușor fiecare frunză de varză și tăiați Coasta groasă lângă capătul tulpinii fiecărei frunze. Puneți o frunză de varză pe suprafața de lucru cu partea concavă în sus, ca o ceașcă, și capătul tulpinii spre voi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
LinteLinte
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați aproximativ 1/3 cană din amestecul de linte lângă capătul tulpinii (puțin mai mult pentru frunzele mari, mai puțin pentru cele mai mici) și modelați-l într-o formă alungită. Îndoiți tulpina în sus peste umplutură și apoi pliați fiecare dintre părți spre mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
8
Rulați umplutura în restul frunzei. Ar trebui să ai un pachet frumos și strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați-l pe o farfurie și repetați cu frunzele rămase. (Dacă ți-a mai rămas ceva umplutură, face o salată delicioasă.)
10
Întindeți aproximativ jumătate din sosul de roșii în fundul unui cuptor olandez mare sau al unui alt vas greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
11
Așezați fiecare rulou de varză, cu cusătura în jos, deasupra sosului într-un singur strat. (Este în regulă dacă este o potrivire perfectă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Întindeți sosul rămas peste rulouri. Acoperiți și gătiți la cea mai mică temperatură până când varza este fragedă, aproximativ 45-60 de minute, având grijă să nu ardeți fundul. Pentru a servi, așezați două rulouri de varză pe o farfurie și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții5
Scor De Sănătate100
Revista