Rulouri De Trifoi De Dovleac

Rulouri De Trifoi De Dovleac
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de trifoi de dovleac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 1457 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, zahăr, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Trifoi Cheddar / Squash, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele, zahărul, untul și sarea într-o cratiță de 1 litru până când untul este topit; se răcește până la călduț. Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare. Se amestecă amestecul de lapte, dovleceii și 2 căni de făină. Bateți cu lingura până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Se pune într-un vas uns; întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 1/2 ore sau până se dublează (aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Ungeți 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Punch jos aluat. Formați în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până se dublează.
6
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista