Rulouri De Trifoi De Dovleac
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de trifoi de dovleac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 1457 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, zahăr, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Trifoi Cheddar / Squash, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, zahărul, untul și sarea într-o cratiță de 1 litru până când untul este topit; se răcește până la călduț. Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare. Se amestecă amestecul de lapte, dovleceii și 2 căni de făină. Bateți cu lingura până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Se pune într-un vas uns; întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 1/2 ore sau până se dublează (aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ungeți 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Punch jos aluat. Formați în bile de 1 inch.
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până se dublează.
Încălziți cuptorul la 204°.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.