Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Rulourile de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 3458 calorii, 80g de proteine, și 179g de grăsime fiecare. Pentru $13.0 pe portie, această rețetă acoperă 71% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți orez sushi, semințe de susan, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble, Kimbop (Sushi Coreean), și Salată de castraveți și Edamame în stil coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15 minute, până când apa este absorbită.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute. Răzuiește orezul într-un bol. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 30 de minute.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie.
Adăugați nucile și gătiți la foc mare, amestecând, până se prăjesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați edamame, melasă și 1 1/2 linguri de sos de soia și gătiți la foc moderat ridicat, amestecând, până la lipicios, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Setați 1 foaie nori pe un covor de sushi din bambus. Cu mâinile ușor umezite, bateți 2/3 cană de orez sushi pe nori într-un dreptunghi care acoperă cele două treimi inferioare ale foii, cu grosimea de aproximativ 1/3 inch. Zdrobiți 2 boabe de orez în colțurile goale pentru a acționa ca lipici. Aranjați 2 frunze de shiso peste orez. În centrul shiso-ului, aranjați o bucată de daikon, 2 linguri de morcovi și 2 linguri de amestec de nuc-edamame. Ridicați capătul covorului de bambus cel mai apropiat de dvs., apăsând pentru a introduce umplutura într-un cilindru. Strângeți bine umpluturile. Repetați pentru a forma restul de 9 rulouri.
Tăiați fiecare rolă în 6 bucăți și transferați pe un platou.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.