Rulouri De Scorțișoară-Stafide
Scorțișoară-stafide necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 120 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nuci pecan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Rulouri De Scorțișoară De Stafide, Rulouri De Stafide 100% Scorțișoară De Grâu Integral, și Rulouri De Scorțișoară Cu Stafide De Nucă.
Instrucțiuni
Aranjați biscuiții congelați, cu laturile atingându-se, în 3 rânduri de 4 biscuiți pe o suprafață ușor aromată.
Lăsați să stea 30 până la 45 de minute sau până când biscuiții sunt dezghețați, dar totuși răciți la atingere.
Presărați ușor biscuiții dezghețați cu făină. Apăsați marginile biscuiților împreună și bateți pentru a forma un dreptunghi de aluat de 10 x 12 inci; răspândiți uniform cu unt înmuiat. Amestecați împreună zahărul brun și scorțișoara; presărați uniform peste unt.
Presărați stafidele și nucile pecan uniform peste amestecul de zahăr brun.
Rulați, începând de la un capăt lung; tăiați în 12 felii (aproximativ 1 inch grosime).
Așezați rulourile într-o tigaie din fontă ușor unsă de 10 inci, o tigaie rotundă de 10 inci sau o tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 35 până la 40 de minute sau până când rulourile centrale se rumenesc și se termină; se răcește ușor.
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr pudră, 3 linguri. lapte și 1/2 linguriță. vanilie; stropiți uniform peste rulouri.