Rulouri De Scorțișoară De Ciocolată

Rulouri De Scorțișoară De Ciocolată
Rulourile cu scorțișoară de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 16 porții cu 204 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, Rulouri De Scorțișoară De Ciocolată, și Rulouri De Scorțișoară De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și 2 linguri de zahăr în 1 1/4 căni de lapte cald într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați margarină, 1/2 linguriță de vanilie și ou; se amestecă bine. Se amestecă 3 1/2 căni de făină, cacao și sare pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din făina rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un dreptunghi de 16 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
5
Periați albușul de ou pe toată suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Combinați 1/4 cană de zahăr și scorțișoară; presărați uniform peste aluat. Începând de la partea lungă, rulati aluatul bine, jeleu-rola de moda; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
JeleuJeleu
ZahărZahăr
RolaRola
7
Tăiați rola în felii de 16 (1 inch), folosind sfoară sau ață dentară. Aranjați feliile, tăiați părțile în sus, într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 350; coaceți rulourile la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați zahărul pudră, 2 linguri de lapte și 1 linguriță de vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
10
Stropiți peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista