Rulouri De Scorțișoară Cu Brânză De Ciocolată-Cireș-Cremă

Ciocolata-Cherry-crema de brânză scorțișoară role ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 120. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, bucăți de ciocolată semidulce, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar, Confesiune #136: nu am putut rezista ... dovleac condiment scorțișoară role cu scorțișoară crema de branza burniță, și Rulouri de scorțișoară de turtă dulce cu glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați biscuiții congelați, cu laturile atingându-se, în 3 rânduri de 4 biscuiți pe o suprafață ușor aromată.
Lăsați să stea 30 până la 45 de minute sau până când biscuiții sunt dezghețați, dar totuși răciți la atingere.
Se toarnă apă clocotită pentru a acoperi cireșele uscate și se lasă să stea 10 minute; se scurge bine. Tăiați cireșele.
Presărați ușor biscuiții dezghețați cu făină. Apăsați marginile biscuiților împreună și bateți pentru a forma un dreptunghi de aluat de 10 x 12 inci; răspândiți uniform cu cremă de brânză înmuiată. Amestecați împreună zahărul brun și scorțișoara; presărați uniform peste unt.
Presărați cireșe tocate și bucăți de ciocolată uniform peste amestecul de zahăr brun.
Rulați, începând de la un capăt lung; tăiați în 12 felii (aproximativ 1 inch grosime).
Așezați rulourile într-o tigaie din fontă ușor unsă de 10 inci, o tigaie rotundă de 10 inci sau o tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 35 până la 40 de minute sau până când rulourile centrale se rumenesc și se termină; se răcește ușor.
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr pudră, 3 linguri. lapte și 1/2 linguriță. vanilie; stropiți uniform peste rulouri.