Rulouri De Salată Vietnameză

Rulouri De Salată Vietnameză
Rulourile de salată vietnameză sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcov, salată verde, vermicelli de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri de salată vietnameză cu sos de scufundare, Rulouri De Primăvară Vietnameze-Salată De Ananas – În Două Moduri, și Rulouri De Salată Vietnameză Cu Sos De Arahide.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Puneți vermicelli de orez în apă clocotită, scoateți-l de pe foc și lăsați să se înmoaie 3 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Umpleți un castron mare cu apă fierbinte. Înmuiați un înveliș de orez în apa fierbinte timp de 1 secundă pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați ambalajul plat și așezați cantitățile dorite de tăiței, creveți, morcov, salată verde și busuioc în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Rotiți marginile ambalajului ușor spre interior. Începând de la marginea inferioară a ambalajului, înfășurați bine ingredientele. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Într-un castron mic, amestecați sosul hoisin cu apă până când se obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Încălziți amestecul timp de câteva secunde în cuptorul cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
10
Serviți rulourile de primăvară cu sosul cald de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista