Rulouri de salam și brânză: Stromboli
Salam și rulouri de brânză: Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, Salam, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cinci Salam De Brânză Stromboli, Stromboli cu măsline, roșii uscate la soare, șuncă, salam și brânză, și Salam Și Spanac Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți 1 bucată într-o rundă de 10 inci pe o suprafață ușor aromată și presărați uniform cu 1 lingură de parmezan și piper negru, după gust. Aranjați 1/4 fiecare Salam, provolone și ardei prăjiți într-un strat uniform peste aluat.
Rotiți aluatul rotund, apoi trageți capetele sub margini și prindeți marginile pentru a sigila.
Faceți încă 3 rulouri în același mod și aranjați la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Ungeți ușor cu ou și tăiați 3 orificii de abur (1/2 inch) în fiecare rolă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până la aur, 30 până la 35 de minute.
Saras notă: pentru toți studenții de colegiu, aceasta este o rețetă excelentă pentru cuptorul dvs. de prăjitor de pâine.
Coaceți-le și veți fi invidia tuturor colegilor de cămin.