Hummus Cilantro Jalapeno

Hummus Cilantro Jalapeno
Reteta cilantro Jalapeno Hummus ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 10 minute. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Un amestec de sare și piper măcinat, coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 133 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Jalapeno Cilantro Hummus, Hummus Cilantro Jalapeno, și Jalape Olivo Cilantro Hummus.

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea garbanzo, cilantro, ardeiul jalapeno, usturoiul, uleiul de măsline, sarea, piperul negru și praful de usturoi într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
NăutNăut
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista