Rulouri De Pui Umplute Cu Cremă
Această rețetă fără gluten servește 50 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de pătrunjel, ceapă verde, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Rulouri De Lasagna Pentru Congelator pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Pui de pui la 1/4-inch grosime; locul, partea de sus în jos, pe suprafața de lucru.
Se amestecă crema de brânză, ceapa, pătrunjelul și usturoiul; întindeți centrele de piept de pui.
Rulați, începând de la un capăt scurt al fiecăruia.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un singur strat în tigaie superficială.
Amestecați sosul de grătar, conservele și sosul de ardei iute; periați 1/4 cană uniform pe pui.
Coaceți 35 min. sau până când puiul este gata (165F), periați cu amestecul de sos de grătar rămas în ultimele 5 min. Se acoperă cu slănină.