Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru

Resturi de curcan rulouri de primăvară cu afine sos de scufundare dulce și acru ar putea fi doar Vietnameză rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 50 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână varză, morcov, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru, Sos dulce și acru (pentru scufundarea rulourilor de ouă și multe altele), și Rulouri De Primăvară Rămase Din Turcia.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și uleiul de susan într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti si amestecati curcanul, morcovul, usturoiul, piperul negru, ghimbirul si usturoiul si condimentele de ierburi pana cand usturoiul isi elibereaza parfumul, aproximativ 2 minute. Amestecați 2 linguri de sos de soia și continuați să gătiți până când morcovul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă varza, sosul de stridii și restul de 3 linguri de sos de soia. Continuați să amestecați, până când varza este moale și gătită, aproximativ 10 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Scurgeți orice exces de lichid.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați mai multe foi de copt cu hârtie pergament.
Pentru a umple ambalajele, separați și așezați ambalajele cu role de arc pe suprafața de lucru, cu punctele pătratului îndreptate în sus și în jos într-o formă de diamant. Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de curcan într-o linie peste centrul ambalajului și pliați punctul de jos în sus pentru a acoperi umplutura. Îndoiți cele două puncte laterale deasupra ambalajului pliat, pentru a închide complet umplutura. Cele două puncte laterale ar trebui să fie la aproximativ 1 inch distanță. Ferm, dar ușor, rotiți rola de arc într-un cilindru strâns și rotiți învelișul pentru a apăsa ferm punctul rămas. Așezați ambalajele umplute cu cusătura în jos pe foile de copt căptușite cu pergament, astfel încât să nu se atingă. Rolele trebuie să aibă aproximativ grosimea unui deget.
Coaceți rulourile umplute în cuptorul preîncălzit până când încep să se rumenească, aproximativ 15 minute. Puneți sosul de afine într-o cratiță la foc mediu până când sosul este neted, apoi bateți zahărul, oțetul și un strop de sos de soia. Aduceți amestecul la fiert și fierbeți, amestecând sosul, până când zahărul s-a dizolvat și sosul se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți sosul într-un castron.
Serviți rulourile fierbinți cu sosul.