Rulouri de primăvară de vită cu morcovi și Cilantro

Rulouri de primăvară de vită cu morcovi și Cilantro
Reteta de carne de vită de primăvară cu morcovi și Cilantro este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $ 2.27 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul și marinada, ambalajele de hârtie de orez, friptura de flanc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Rulouri De Primăvară Crocante De Creveți Cu Sos De Scufundare Cilantro, Carne De Vită Asiatică "Rulouri De Primăvară, și Rulouri De Primăvară De Vită De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de vită pe lungime în jumătate, apoi transversal în fâșii groase de 1/8 până la 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Combinați 1/4 cană de sos de prăjit și carne de vită într-un bol mediu. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 1/2 de carne de vită; se amestecă-se prăjește 1 până la 3 minute sau până când suprafața exterioară a cărnii de vită nu mai este roz. (Nu overcook.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Scoateți din tigaie. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Umpleți vasul mare cu apă caldă. Scufundați 1 înveliș de hârtie de orez în apă timp de câteva secunde sau doar până când este umezit. Hârtia de orez va fi în continuare fermă, dar va continua să se înmoaie în timpul asamblării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Așezați pe suprafața de lucru.
8
Lingura 1/4 cana de carne de vită, 2 linguri morcovi si 2 linguri cilantro uniform într-un rând peste Centrul de înveliș, lăsând 1-inch de frontieră pe partea dreaptă și stângă; se stropesc cu aproximativ 1 lingurita rezervate se amestecă-fry sos. Îndoiți părțile din dreapta și din stânga ale învelișului peste umplutură. Ori marginea de jos în sus peste umplere și rola bine. Repetați cu ambalajele rămase și ingredientele de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Tăiați fiecare rolă de primăvară în diagonală în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Se servește cu sos suplimentar de prăjit, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista