Rulouri de primăvară de vită cu morcovi și Cilantro

Reteta de carne de vită de primăvară cu morcovi și Cilantro este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $ 2.27 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul și marinada, ambalajele de hârtie de orez, friptura de flanc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Rulouri De Primăvară Crocante De Creveți Cu Sos De Scufundare Cilantro, Carne De Vită Asiatică "Rulouri De Primăvară, și Rulouri De Primăvară De Vită De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de vită pe lungime în jumătate, apoi transversal în fâșii groase de 1/8 până la 1/4 inci.
Combinați 1/4 cană de sos de prăjit și carne de vită într-un bol mediu. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute până la 2 ore.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați 1/2 de carne de vită; se amestecă-se prăjește 1 până la 3 minute sau până când suprafața exterioară a cărnii de vită nu mai este roz. (Nu overcook.)
Scoateți din tigaie. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Umpleți vasul mare cu apă caldă. Scufundați 1 înveliș de hârtie de orez în apă timp de câteva secunde sau doar până când este umezit. Hârtia de orez va fi în continuare fermă, dar va continua să se înmoaie în timpul asamblării.
Așezați pe suprafața de lucru.
Lingura 1/4 cana de carne de vită, 2 linguri morcovi si 2 linguri cilantro uniform într-un rând peste Centrul de înveliș, lăsând 1-inch de frontieră pe partea dreaptă și stângă; se stropesc cu aproximativ 1 lingurita rezervate se amestecă-fry sos. Îndoiți părțile din dreapta și din stânga ale învelișului peste umplutură. Ori marginea de jos în sus peste umplere și rola bine. Repetați cu ambalajele rămase și ingredientele de umplere.
Tăiați fiecare rolă de primăvară în diagonală în jumătate.
Se servește cu sos suplimentar de prăjit, dacă se dorește.