Rulouri de primăvară de creveți cu sos de scufundare Hoisin
Rulouri de primăvară creveți cu sos de scufundare Hoisin ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 99 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sosul hoisin, amestecul de salată de varză, rondele de hârtie de orez cu diametru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară Vietnameze Cu Sos De Arahide Hoisin, Rulouri de vară creveți cu arahide Hoisin scufundare sos Skinnytaste, și Rulouri de primăvară de creveți cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Se toarnă sosul în ramekin.
Scufundați 1 hârtie de orez rotundă într-un castron mare umplut cu apă la temperatura camerei.
Lăsați să stea până când este moale și flexibil, dar nu șchiopătat, ridicându-se ocazional pentru a determina dacă este moale, aproximativ 1 minut.
Așezați runda înmuiată pe suprafața de lucru. Movilă 2/3 cană salată de varză se amestecă la sfârșitul rundei cel mai aproape de tine; se presara cu 1 lingura coriandru si 2 lingurite menta. Se acoperă cu 4 jumătăți de creveți, tăiate cu fața în jos, într-un singur strat. Îndoiți capetele rotunde; rulați strâns în cilindru. Repetați cu ingredientele rămase pentru a forma încă 3 rulouri.
Tăiați rulourile în diagonală în jumătate; aranjați pe farfurie și serviți cu sos.
O porție conține următoarele: 142,78 calorii (kcal), 12,5% calorii din grăsimi, 1,98 (g) grăsimi, 0,74 (g) Grăsimi saturate, 126,20 (mg) colesterol, 15,49
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa