Rulouri de primăvară de creveți cu baie picantă de muștar de caise

Rulourile de primăvară de creveți cu baie picantă de muștar de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 206 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de conserve de caise, marinată de susan-ghimbir, ambalaje de rulou de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri de primăvară de creveți cu baie picantă de muștar de caise, Friptură cu o tigaie și legume de primăvară cu muștar picant, și Friptură cu o tigaie și legume de primăvară cu muștar picant.
Instrucțiuni
Pentru baie: într-un castron mic, amestecați marinada, conservele, muștarul și sosul fierbinte.
Pentru rulourile de primăvară: într-un castron, amestecați creveții, slaw-ul și marinada.
Așezați un înveliș cu role de arc pe suprafața de lucru cu 1 dintre colțurile orientate spre dvs., astfel încât să arate ca un diamant. (Păstrați ambalajele cu role de primăvară acoperite cu un prosop umed, astfel încât să nu se usuce).
Așezați 2 linguri de umplutură pe treimea inferioară a ambalajului.
Întindeți umplutura într-o linie dintr-o parte în alta.
Rotiți colțul de jos în sus peste umplutură, apoi pliați în lateral. Umeziți colțul de sus cu puțină apă, folosind degetul sau o perie, și rotiți umplutura peste el, astfel încât să se lipească de sine și să formeze un sigiliu.
Așezați cusătura în jos pe o farfurie și păstrați-o acoperită cu un prosop umed în timp ce faceți rulourile rămase.
Când sunteți gata să gătiți, umpleți o oală mare, cu fundul greu, cu suficient ulei pentru a veni la aproximativ 3 inci de jos.
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la 360 de grade F.
Adăugați rulourile de primăvară, câteva pe rând, și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în timp ce prăjiți restul.
Se servește cu scufundarea picantă de muștar de caise.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.