Rulouri de porc și varză
Reteta de carne de porc și rulouri de varză pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 473 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de pui) sos de roșii condimentat, orez brun, piper și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încearcă Rulouri De Varză Umplute Cu Carne De Porc, Rulouri crocante de ouă de porc și varză, și Rulouri de primăvară în stil Shanghai (cu varză fiartă și carne de porc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți miezul din varză.
Așezați varza într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se fierbe până când frunzele exterioare se slăbesc din cap.
Scoateți varza;puneți deoparte frunzele înmuiate. Întoarceți varza în apă clocotită pentru a înmuia mai multe frunze. Repetați până când toate frunzele sunt înmuiate.
Îndepărtați tulpina centrală dură din fiecare frunză. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri. Tăiați grosolan suficient din frunzele rămase pentru a măsura 8 căni.
Așezați varza tocată într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de porc, cârnații și ceapa până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți. Se amestecă orezul.
Așezați 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți în lateral; începând de la o margine desfăcută, înfășurați frunza complet pentru a închide carnea. Repetați cu carnea și frunzele rămase.
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, în vasul de copt.
Se toarnă bulion sau sos de roșii peste rulouri. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1 până la 1-1/4 ore.