Rulouri de porc și varză

Rulouri de porc și varză
Reteta de carne de porc și rulouri de varză pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 473 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de pui) sos de roșii condimentat, orez brun, piper și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încearcă Rulouri De Varză Umplute Cu Carne De Porc, Rulouri crocante de ouă de porc și varză, și Rulouri de primăvară în stil Shanghai (cu varză fiartă și carne de porc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți miezul din varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Așezați varza într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se fierbe până când frunzele exterioare se slăbesc din cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți varza;puneți deoparte frunzele înmuiate. Întoarceți varza în apă clocotită pentru a înmuia mai multe frunze. Repetați până când toate frunzele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Îndepărtați tulpina centrală dură din fiecare frunză. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri. Tăiați grosolan suficient din frunzele rămase pentru a măsura 8 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați varza tocată într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de porc, cârnații și ceapa până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți în lateral; începând de la o margine desfăcută, înfășurați frunza complet pentru a închide carnea. Repetați cu carnea și frunzele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Se toarnă bulion sau sos de roșii peste rulouri. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1 până la 1-1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista