Rulouri De Pizza Cu Pepperoni

Rulouri De Pizza Cu Pepperoni
Pepperoni Pizza Rolls ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ambalaje pentru rulouri de ouă, sos de pizza, condimente pentru pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri De Pizza Cu Pepperoni, Rulouri De Pizza Cu Pepperoni, și Rulouri De Pizza Cu Pepperoni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pepperoni, ciuperci, ardei verde, parmezan și condimente pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Condimente Pentru PizzaCondimente Pentru Pizza
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați un înveliș de rulou de ou pe o suprafață de lucru cu un punct orientat spre dvs.; așezați o bucată de brânză de sfoară lângă colțul de jos. Se acoperă cu aproximativ 2 linguri de amestec de pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Îndoiți colțul inferior peste umplutură. Îndoiți laturile spre centru peste umplere. Folosind o perie de patiserie, udați colțul superior cu apă; rulați bine pentru a sigila. Repetați cu ambalajele rămase, brânza și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul la 375. Prăjiți rulourile de ouă, câteva pe rând, timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Se servește cu sos de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Revista