Buffalo pui ou role ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 229 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,31 USD pe porție. 147 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză, piept de pui, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Pui Buffalo, Rulouri De Ouă De Pui De Bivol, și Buffalo Pui Phyllo Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri, încălziți bulionul și apa la fierbere; adăugați pui. Reduceți căldura la mediu; gătiți 20 până la 25 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (cel puțin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Scoateți puiul într-un castron mare; se lasă deoparte să se răcească. Aruncați lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați țelină, morcovi și sare; gătiți și amestecați până când legumele sunt crocante. Tăiați puiul cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați legume sotate, ceapă, sos de piper, unt și brânză albastră; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
6
În friteuza adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 3 până la 4 inci ulei la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Între timp, presărați suprafața de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
8
Așezați 1 piele de rulou de ou pe suprafața de lucru cu 1 colț orientat spre dvs. (Acoperiți pielea rămasă cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Așezați aproximativ 2 linguri rotunjite amestec de pui puțin sub Centrul pielii ruloului de ou. Îndoiți colțul pielii ruloului de ou cel mai apropiat de umplere peste umplere, punând punctul sub. Îndoiți și suprapuneți colțurile din dreapta și din stânga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Periați colțul rămas cu ou bătut; rotiți ușor ruloul de ou spre colțul rămas și apăsați pentru a sigila. (Acoperiți rola de ou umplută cu un prosop de hârtie umed.) Repetați cu piei de rulou de ou rămase și amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Se prăjesc rulourile de ouă, câteva pe rând, în ulei fierbinte 4 până la 6 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Așezați rulourile de ou pe platoul de servire căptușit cu pătrunjel.