Rulouri De Ouă Cu Spanac Și Fasole Neagră

Rulouri De Ouă Cu Spanac Și Fasole Neagră
Reteta spanac & fasole neagră rulouri de ou ar putea satisface pofta chineză în jurul valorii de 30 minute. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, porumb, salsan și salată de fermă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Lasagna Cu Fasole Neagră, Legume Crocante Și Rulouri De Primăvară Cu Fasole Neagră, și Butternut picant și rulouri de ouă de fasole neagră cu cremă de citrice Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați 1/4 cană amestec în centrul unui înveliș cu rulou de ou. (Păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.) Ori colțul de jos peste umplere. Îndoiți părțile spre centru peste umplere. Umeziți colțul rămas cu apă; rulați bine pentru a sigila. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Așezați cusătura în jos pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Pulverizați vârfurile rulourilor de ou cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la 425 de minute timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți cald cu salsa și pansament, dacă doriți. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galbenă profundă sugerează maturitatea și complexitatea completă. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturat dezvăluind ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este completat lung de o aciditate fermă care conferă vinului lungimea și focalizarea.Împerechează acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate21
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista