Rulouri De Ouă Cu Spanac Și Fasole Neagră
Reteta spanac & fasole neagră rulouri de ou ar putea satisface pofta chineză în jurul valorii de 30 minute. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, porumb, salsan și salată de fermă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Lasagna Cu Fasole Neagră, Legume Crocante Și Rulouri De Primăvară Cu Fasole Neagră, și Butternut picant și rulouri de ouă de fasole neagră cu cremă de citrice Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente.
Așezați 1/4 cană amestec în centrul unui înveliș cu rulou de ou. (Păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.) Ori colțul de jos peste umplere. Îndoiți părțile spre centru peste umplere. Umeziți colțul rămas cu apă; rulați bine pentru a sigila. Repet.
Așezați cusătura în jos pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Pulverizați vârfurile rulourilor de ou cu spray de gătit.
Coaceți la 425 de minute timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți cald cu salsa și pansament, dacă doriți. Refrigerați resturile.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Quinta Essentia Chenin Blanc]()
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galbenă profundă sugerează maturitatea și complexitatea completă. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturat dezvăluind ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este completat lung de o aciditate fermă care conferă vinului lungimea și focalizarea.Împerechează acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.