Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly
Reteta Philly Brânză friptură rulouri de ou ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză provolone, piei de rulou de ou, friptură de vită au jus și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly, Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly, și Friptură De Brânză Philly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti friptura de vita conform indicatiilor de pe ambalaj; se scurge, se răcește și se toacă. Rezervă au jus pentru o utilizare ulterioară.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, ceapa si ardeiul gras in ulei 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă carnea de vită mărunțită. Se răcește la temperatura camerei.
În friteuza adâncă sau în cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la 350 km.F. Între timp, așezați 1 coajă de rulou de ou pe suprafața de lucru cu 1 colț orientat spre dvs. (Acoperiți pielea rămasă cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.)
Ungeți marginile cu ou bătut. Se acoperă cu 1 felie de brânză. Lingură 1/2 cană umplutură de carne de vită ușor sub Centrul pielii ruloului de ou; îndoiți colțul pielii ruloului de ou cel mai apropiat de umplere peste umplutură, punând punctul sub. Îndoiți și suprapuneți colțurile din dreapta și din stânga.
Periați din nou colțul rămas cu ou; rotiți ușor ruloul de ou spre colțul rămas și apăsați pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe farfurie. Repetați cu piei de rulou de ou rămase, ou bătut, brânză și umplutură.
Se prăjesc rulourile de ouă, câteva pe rând, în ulei 3 până la 5 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.