Rulouri De Mere Caramel Peste Noapte

Rulouri De Mere Caramel Peste Noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați peste noapte rulourile de mere Caramel. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 240 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 508 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, nuci, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Pecan Caramel Peste Noapte, Rulouri De Scorțișoară De Turtă Dulce Peste Noapte, și Caserola De Pâine Prăjită Franceză Cu Mere Caramel Peste Noapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați ingredientele de umplere. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, 1/4 cană de zahăr, sarea și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță de 2 qt, gătiți 1/2 cană de mere, 1/4 cană de unt și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când este foarte cald (120-130 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați amestecul cald și oul în amestecul de făină; bate cu mixerul electric la viteză mică până se umezește. Bateți la viteză medie 2 min. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 5 min sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați într-un castron mare uns, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 45-60 min sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9" cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se amestecă zahărul brun, 1/2 cană de mere, 3 linguri de unt topit și nucile în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Rulați aluatul în dreptunghi de 15x12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Întindeți 2 linguri de unt înmuiat peste aluat; se presară cu umplutură. Strâns roll up dreptunghi, începând de la 15 " lateral; prindeți marginea aluatului în rola pentru a sigila. Întindeți și formați până la uniformizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați rola în douăsprezece felii de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați ușor în tigaie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Înainte de coacere, lăsați rulourile să stea la temperatura camerei 30 min (rulourile nu vor crește în acest timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Coaceți 20-25 min sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie 1 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Așezați platoul sau tava rezistentă la căldură cu capul în jos pe tigaie; întoarceți platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Lăsați să stea aproximativ 1 min, astfel încât caramelul să poată stropi peste rulouri; scoateți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista