Rulouri de legume de vară
Vara legume roll-up-uri ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 433 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, pesto, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri De Legume La Grătar, Rulouri De Legume Deli, și Rulouri De Lasagna De Legume De Grădină.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare vinete și dovlecei în 6 felii pe lungime. Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie și aranjați feliile de vinete și dovlecei peste ea.
Periați-le liberal cu ulei, apoi condimentați. Grătiți până se rumenesc ușor, apoi întoarceți și repetați.
Scoateți și lăsați să se răcească, păstrând cele 2 legume separate.
Pătrundeți ardeii și scoateți semințele.
Așezați pe grătar, cu pielea în sus și grătiți până când pielea este înnegrită.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați pielea.
Se amestecă ricotta și pesto cu puțin condiment. Puneți o felie de vinete pe suprafața de lucru și întindeți-o cu puțin amestec de ricotta. Se acoperă cu o felie de dovlecei și se întinde cu puțin mai mult amestec de ricotta. Se acoperă cu o felie de piper, apoi se rostogolește de la un capăt și se fixează cu un băț de cocktail, dacă este necesar.
Așezați pe un platou și repetați cu restul de legume și amestecul de ricotta pentru a face 12 rulouri.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată până devin aurii.
Stropiți puțin ulei peste rulouri, apoi împrăștiați cu nuci de pin și frunze de busuioc.
Se servește la temperatura camerei.