Rulouri de Lasagne cu roșii prăjite și vinete
Rulourile de rețetă Lasagne cu roșii prăjite și vinete ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în jur 2 ore. Această rețetă servește 4. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, gălbenuș de ou, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Lasagne De Legume Prăjite, Rulouri de vinete cu sos picant de roșii, și Lasagne Cu Vinete Și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F. ulei de 13 x 9 inci sau alt vas de copt din sticlă sau ceramică de 3 litri și o tigaie mare de mică adâncime.
Aruncați împreună roșiile, usturoiul, 3 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în vasul de copt, apoi aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, în 1 strat. Aruncați vinetele cu restul de 3 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în tava de copt.
Prăjiți roșiile și vinetele, schimbând poziția vasului și a tigaiei la jumătatea coacerii, până când pielea de roșii este încrețită și începe să se rumenească, iar vinetele sunt maronii aurii și fragede, 50 de minute până la 1 oră. Legume răcoroase ușor în vas și tigaie pe rafturi. (Lăsați cuptorul pornit.)
Când roșiile și usturoiul sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, transferați pe o tăietură (nu curățați vasul de copt).
Tăiați fiecare roșie pe jumătate pe lungime în 3 bucăți și tocați grosolan usturoiul.
Se transferă într-un castron mare, apoi se amestecă vinetele și apa.
Se amestecă împreună toate ingredientele de umplere până se combină bine.
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece.
Așezați tăiței plat pe un prosop de bucătărie curat și uscați-l cu prosoape de hârtie, apoi tăiați-l pe jumătate transversal (veți avea 12 tăiței).
Mutați raftul superior al cuptorului în poziția de mijloc.
Întindeți jumătate din amestecul de legume într-un vas de copt necurat.
Așezați 4 tăiței pe o suprafață de lucru, apoi întindeți 3 linguri umplând uniform peste fiecare tăiței.
Rulați tăiței strâns și puneți rulouri, cusături în jos și fără a atinge, în amestec de legume în vas. Faceți încă 8 rulouri cu tăiței rămași și umpleți în același mod, transferându-vă în vas.
Periați ușor rulourile cu apă, apoi lingurați legumele rămase peste rulouri. Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
* Legumele pot fi prăjite cu 1 până la 2 zile înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite, acoperite.