Rulouri De Lasagna Înainte
Rulourile de lasagna cu rețetă înainte ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 8 porții cu 211 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste de roșii, brânză de vaci, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna Înainte De Machiaj, Lasagna Cu Chili Și Brânză Make-Ahead, și Lasagna Musculoasă a lui Vanessa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taitei de lasagna la coacerea dorita conform indicatiilor de pe pachet.
Scurgere. Între timp, într-un castron mediu, combinați toate ingredientele rămase, cu excepția sosului de paste; Se amestecă bine.
Răspândiți fiecare tăiței de lasagna gătită cu un amestec generos de brânză de 1/4 cană până la 1 inch de un capăt scurt; rulați ferm spre capătul neumplut. Înfășurați în folie de plastic. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de brânză. Refrigerați sau congelați rulourile de lasagna.
Pentru a găti o porție, desfaceți ruloul de lasagna și așezați cusătura în jos într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu hârtie cerată sigură pentru cuptorul cu microunde. Dacă este refrigerat, cuptorul cu microunde la mare timp de 1 până la 2 minute sau până când brânza începe să se topească la capetele ruloului. Lingură 1/4 cană sos de paste peste rulou; capac. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 20 până la 30 de secunde sau până când este bine încălzit. (Dacă este înghețat, cuptorul cu microunde la foc mic timp de 1 până la 2 minute sau până când este dezghețat înainte de încălzire, conform indicațiilor de mai sus.) Se acoperă cu pătrunjel tocat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.