Rulouri De Lasagna Pentru Iubitorii De Carne Make-Ahead

Roll-up-urile lasagna pentru iubitorii de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 347 calorii. 190 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de tăiței lasagna, carne de vită măcinată, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 5 litri, gătiți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scurgeți; clătiți cu apă fierbinte.
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită, cârnații și ceapa la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea nu mai este roz; scurgere. Se amestecă 1 1/2 căni de sos de paste. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 10 minute, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, spanacul, busuiocul și oul.
Răspândiți aproximativ 3 linguri de amestec de ricotta peste fiecare tăiței de lasagna gătit la 1 inch de un capăt scurt. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de carne peste amestecul de ricotta pe fiecare.
Rulați ferm spre capătul neumplut. Linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie.
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe tigaie; acoperiți ușor cu folie. Congelați aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Așezați rulourile congelate într-un recipient congelator etanș; etichetă. Înghețați până la 3 luni.
Pentru a coace 16 rulouri de lasagna, pulverizați două vase de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Scoateți rulourile din punga congelatorului; așezați 8 în fiecare vas de copt. Acoperiți cu folie; dezghețați la frigider cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 177°.
Se toarnă 1 1/2 căni de sos de paste peste și în jurul rulourilor în fiecare vas de copt. Acoperiți bine cu folie; coaceți 30 până la 40 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Presărați fiecare vas de copt cu 1 cană de brânză mozzarella; coaceți neacoperit cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.