Rulouri De Iepuraș De Paște
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de iepurași de Paște ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți la îndemână lapte cald, salvie frecat, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Iepuraș De Paște Din Grâu Integral, Rulouri De Scorțișoară De Iepuraș De Paște, și Biscuiți De Iepuraș De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați lapte, zahăr, scurtare, ou, semințe de țelină, salvie, sare, nucșoară și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică; aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 10 minute.
Împărțiți aluatul în 24 de bucăți. Pentru fiecare iepuraș, rulați o bucată de aluat într-un 20-in. frânghie.
Tăiați frânghia într-un singur 10-in. bucată, un 5-in. bucată, două 2-in. bucăți și un 1-in. bucată. Bobina 10-in. bucată pentru corp; așezați pe o foaie de copt unsă. Bobina 5-in. bucată pentru cap; loc lângă corp. Formați urechile de la 2-in. bucăți și coadă de la 1-in. bucată; adăugați la Iepuraș. Prindeți și sigilați bucățile împreună. Repetați, plasând iepurașii 2 în. separat pe foaia de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Ungeți cu unt topit. Se răcește pe rafturi de sârmă.