Rulouri De Iepuraș De Paște

Rulouri De Iepuraș De Paște
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de iepurași de Paște ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți la îndemână lapte cald, salvie frecat, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Iepuraș De Paște Din Grâu Integral, Rulouri De Scorțișoară De Iepuraș De Paște, și Biscuiți De Iepuraș De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați lapte, zahăr, scurtare, ou, semințe de țelină, salvie, sare, nucșoară și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
ScurtareaScurtarea
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
OuăOuă
3
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică; aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți aluatul în 24 de bucăți. Pentru fiecare iepuraș, rulați o bucată de aluat într-un 20-in. frânghie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați frânghia într-un singur 10-in. bucată, un 5-in. bucată, două 2-in. bucăți și un 1-in. bucată. Bobina 10-in. bucată pentru corp; așezați pe o foaie de copt unsă. Bobina 5-in. bucată pentru cap; loc lângă corp. Formați urechile de la 2-in. bucăți și coadă de la 1-in. bucată; adăugați la Iepuraș. Prindeți și sigilați bucățile împreună. Repetați, plasând iepurașii 2 în. separat pe foaia de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți cu unt topit. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista