Rulouri De Homar Mango-Mentă
O porție conține 275 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă $3.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile de homar Mango-menta ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mango copt ferm, ambalaje de hârtie de orez comestibile rotunde, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar Răcit Cu Mango Și Mentă, Rulouri de vară cu sos de lămâie Mango și mentă, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați homar; când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți până când carnea este opacă, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), aproximativ 10 minute.
Scurgeți homarul, apoi scufundați-l în apă cu gheață până se răcește la atingere, aproximativ 5 minute; se scurge din nou.
Între timp, tăiați groapa și coaja din mango și aruncați; tăiați fructele în bucăți mici.
Tăiați castravetele pe lungime în felii subțiri; stivați felii și tăiați stiva pe lungime pentru a face bețișoare de 3/8 inci lățime.
Cu foarfeca, tăiați partea inferioară a cojii de homar fără coajă din spate și ridicați-o. Scoateți coada de homar; aruncați coaja. Dacă vena este prezentă, scoateți-o și aruncați-o. Tăiați grosolan carnea și puneți-o într-un castron.
Adăugați mango, ceapă și mentă; se amestecă ușor.
Formați 2 rulouri odată: scufundați 1 hârtie de orez rotundă într-un castron mare cu apă fierbinte de la robinet, ridicați-o, scurgeți-o scurt și așezați-vă pe un blat.
Lăsați să stea până când hârtia este moale și flexibilă, aproximativ 30 de secunde. Repetați pentru a umezi o altă rundă de hârtie de orez și așezați-vă pe tejghea.
Lucrând rapid, lingurați aproximativ 1/12 din umplutură în centrul fiecărui ambalaj, lăsând 1 inch din ambalaj gol la ambele capete.
Așezați 1/12 din bețișoarele de castraveți paralel cu umplutura și Movilă 1/2 cană amestec de salată deasupra.
Îndoiți capetele de 1 inch ale fiecărui înveliș peste umplutură, apoi, ținând umplutura în loc cu degetele, rotiți ambalajul perfect în jurul acestuia. Apăsați marginile ambalajului pentru a sigila; dacă marginile sunt prea uscate pentru a se lipi, umeziți-le cu puțină apă fierbinte. Așezați fiecare rolă, cusătură în jos, pe un platou și acoperiți etanș cu folie de plastic.
Repetați pașii de la 4 la 6 pentru a umple ambalajele de hârtie de orez rămase (înlocuiți apa în vas după cum este necesar pentru a se menține fierbinte).
Dacă faceți rulouri cu până la 3 ore înainte, răciți. Descoperi role și se taie fiecare în jumătate în diagonală; dacă se dorește, stand role în poziție verticală, tăiate se termină. Scufundați-vă în sos de mentă-lime pentru a mânca.