Rulouri De Homar Mango-Mentă

Rulouri De Homar Mango-Mentă
O porție conține 275 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă $3.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile de homar Mango-menta ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mango copt ferm, ambalaje de hârtie de orez comestibile rotunde, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar Răcit Cu Mango Și Mentă, Rulouri de vară cu sos de lămâie Mango și mentă, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați homar; când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți până când carnea este opacă, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scurgeți homarul, apoi scufundați-l în apă cu gheață până se răcește la atingere, aproximativ 5 minute; se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Între timp, tăiați groapa și coaja din mango și aruncați; tăiați fructele în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
5
Tăiați castravetele pe lungime în felii subțiri; stivați felii și tăiați stiva pe lungime pentru a face bețișoare de 3/8 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
6
Cu foarfeca, tăiați partea inferioară a cojii de homar fără coajă din spate și ridicați-o. Scoateți coada de homar; aruncați coaja. Dacă vena este prezentă, scoateți-o și aruncați-o. Tăiați grosolan carnea și puneți-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați mango, ceapă și mentă; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Formați 2 rulouri odată: scufundați 1 hârtie de orez rotundă într-un castron mare cu apă fierbinte de la robinet, ridicați-o, scurgeți-o scurt și așezați-vă pe un blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Lăsați să stea până când hârtia este moale și flexibilă, aproximativ 30 de secunde. Repetați pentru a umezi o altă rundă de hârtie de orez și așezați-vă pe tejghea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
10
Lucrând rapid, lingurați aproximativ 1/12 din umplutură în centrul fiecărui ambalaj, lăsând 1 inch din ambalaj gol la ambele capete.
11
Așezați 1/12 din bețișoarele de castraveți paralel cu umplutura și Movilă 1/2 cană amestec de salată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
12
Îndoiți capetele de 1 inch ale fiecărui înveliș peste umplutură, apoi, ținând umplutura în loc cu degetele, rotiți ambalajul perfect în jurul acestuia. Apăsați marginile ambalajului pentru a sigila; dacă marginile sunt prea uscate pentru a se lipi, umeziți-le cu puțină apă fierbinte. Așezați fiecare rolă, cusătură în jos, pe un platou și acoperiți etanș cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Repetați pașii de la 4 la 6 pentru a umple ambalajele de hârtie de orez rămase (înlocuiți apa în vas după cum este necesar pentru a se menține fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Dacă faceți rulouri cu până la 3 ore înainte, răciți. Descoperi role și se taie fiecare în jumătate în diagonală; dacă se dorește, stand role în poziție verticală, tăiate se termină. Scufundați-vă în sos de mentă-lime pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista