Rulouri De Drojdie De Sparanghel
Rulourile de drojdie de sparanghel ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, primești o pâine care servește 24. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, fulgi de cartofi, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Cele Mai Bune Rulouri De Drojdie, Rulouri De Drojdie, și Rulouri De Drojdie Roadhouse sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia în 2 linguri de apă; lăsați să stea 5 minute.
Combinați fulgii de cartofi și apa rămasă; adăugați la amestecul de drojdie.
Adăugați unt, zahăr, ouă, sare și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați sparanghelul și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore sau peste noapte. Formați aluatul în 2-in. bile și puneți-le în cupe de brioșe bine unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 400 de euro timp de 14-16 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul exteriorului fiecărei role înainte de a scoate din tigaie.