Rulouri De Drojdie De Dovleac
Rulourile de drojdie de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 130 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, oțet de cidru, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Rulouri De Drojdie Cu Nod De Dovleac, Rulouri De Drojdie, și Rulouri De Drojdie De Sparanghel.
Instrucțiuni
Combinați dovleacul și extractul de vanilie și dați deoparte.
Se dizolvă drojdia și zahărul în lapte într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 căni de făină, amestec de dovleac, margarină, sare, oțet, nucșoară și ou în amestecul de drojdie; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Se amestecă 2 căni de făină pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Înveliți 24 de căni de briose cu spray de gătit. Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), împărțiți fiecare porție în 12 bucăți egale; modelează fiecare bucată într-o bilă.
Așezați 1 bilă în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperiți aluatul; coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.