Rulouri De Drojdie De Anason
Rulourile de drojdie de anason reteta poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 22 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 195 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ouă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încearcă Cele Mai Bune Rulouri De Drojdie, Rulouri De Drojdie, și Rulouri De Drojdie De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr brun, sare, drojdie și 3 lingurițe de anason. Într-o cratiță, se încălzește apa și untul la 120 de grade -130 de grade.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați cinci ouă; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Punch jos aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 22 de bucăți. Formați fiecare într-o minge.
Locul 2 în. în afară de foile de copt cu grăsime. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 30 de minute.
Bateți oul rămas;periați aluatul.
Se presară cu anason rămas.
Se coace la 350 CP timp de 20-22 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.