Rulouri De Curcan-Busuioc
Rulourile de curcan-busuioc necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 331 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de susan-ghimbir, sare, hârtie rotundă de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Rulouri De Trifoi De Busuioc, Rulouri De Lasagna Cu Roșii-Busuioc, și Rulouri Calzone cu salam, roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Adăugați curcan și următoarele 3 ingrediente; gatiti 5 minute sau pana cand se face.
Combinați amestecul de curcan și salata de varză într-un castron mediu.
Adăugați apă fierbinte într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în vas; lăsați să stea 30 de secunde sau doar până se înmoaie.
Așezați foaia pe o suprafață plană. Aranjați 2 frunze de busuioc pe treimea superioară a foii. Aranjați 1/3 cană amestec de curcan pe treimea inferioară a foii. Plierea părților laterale ale foii peste umplere și începând cu partea umplută, înfășurați moda jelly-roll. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe un platou de servire (capac pentru a nu se usca).
Repetați procedura cu foile rămase, busuiocul și amestecul de curcan. Feliați fiecare rolă în jumătate în diagonală.
Serviți rulouri cu pansament ca sos de scufundare.